Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

AEW Повна Гайка 2023

Рік:
Ор. назва:
AEW Full Gear 2023
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Нік Мондо
Тривалість:
03:54:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | WWE Looks
Скарга

Full Gear - це захід із професійного рестлінгу, який організація проводить щороку в листопаді з 2019 року, зазвичай приблизно в тиждень, присвячений Дню ветеранів . Це одне з PPV "Великої четвірки" AEW, до якого входять і Revolution, чотири найбільші події, що проводяться щоквартально. З чотирьох Full Gear - єдине платне шоу AEW, яке традиційно проводиться по суботах. Під час прес-конференції All In після заходу 27 серпня 2023 року було оголошено, що п'ятий захід Full Gear відбудеться 18 листопада 2023 року на Kia Forum в Інглвуді, Каліфорнія. Квитки надійшли в продаж 8 вересня 2023 року. AEW також у партнерстві з Joe Hand Promotions транслювала Full Gear у деяких кінотеатрах США і в деяких закладах поза домом (наприклад, ресторанах) по всій Північній Америці. Америка. ©Kino4ua AEW Повна Гайка 2023 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.3
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?