Kino4ua.com
HD 720p
R

Джілі

Рік:
Ор. назва:
Gigli
Країна:
США
Режисер:
Мартін Брест
Тривалість:
02:01:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Хлопчина Ларі Джильї, мріючи стати реальним гангстером, співпрацює з мафією. Тільки є одна проблема: горе-стрілок завжди потрапляє в малоприємні халепи. Нарешті, підвернувся слушна нагода, і найманому вбивці доручили серйозну роботу. Потрібно вкрасти рідного брата прокурора з психіатричної клініки, заради вимагання. Ларі вдало виконує завдання і ховає викрадену людину в затишному місці. Переживаючи про результат справи, верхи мафіозної банди вирішують послати до хлопчини підмогу. Професійний і безжалісний кілер виїхав на завдання, і це не брутальний мачо, а гаряча лесбіянка Рікш. Вона наглядатиме за юнаком-невдахою, або вб'є його, якщо план вийде з-під контролю. Юний нальотчик одразу вловив сильний інтерес до неї. Але вона відповідала лише колючим холодом у його бік. Чоловік не опускав руки і намагався відігріти її крижане серце. Невдовзі дівчина відчула іскру потягу до Джильї. Хлопці зовсім забули про мету місії, і тільки з'ясовували стосунки. Змагалися, хто швидший, спритніший і нещадніший... Попри це, вони не могли нашкодити бранцю. У результаті бурхливий конфлікт переростає в пристрасний роман, а ретельно підготовлена операція перебуває під загрозою зриву. ©Kino4ua Джілі 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb2.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?