Kino4ua.com
HD 720p
G

Шалена подорож / Татова дочка

Рік:
Ор. назва:
College Road Trip
Країна:
США
Режисер:
Роджер Кімбл
Тривалість:
01:23:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Після закінчення школи перед кожним підлітком відчиняються двері до множини навчальних закладів. Ось і чергова школярка закінчує навчання, бажаючи знайти відповідний університет, будуючи амбітні плани на все життя. У її планах вона бачить себе ідеальним юристом, мріючи вступити до належного інституту.
Проте випускниця не вгамується доти, доки не перегляне абсолютно всі навчальні заклади, які може їй надати місце розташування. Для точного рішення дівчина приймає рішення оглянути найкращі навчальні заклади країни, щоб визначитися з вибором. Але мрії часто не збігаються із реальним життям.
Разом із юною дівчиною, в дорогу вирушає її батько, який наглядатиме за недосвідченою донькою. Її батько працює поліцейським, дослужившись високої посади. Його обов'язок як батька – стежити за дитиною. Він не бажає, щоб його улюблена донечка мала будь-які проблеми або хвилювалася дарма, надто старанно опікуючи підлітка. Незважаючи на те, що його дівчинка вже давно не мала, він не може змиритися з тим, що подібна надмірна опіка лише докучають доньці, а не приносять користі. ©Kino4ua Шалена подорож / Татова дочка 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?