Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Бронкська історія

Рік:
Ор. назва:
A Bronx Tale
Країна:
США
Режисер:
Роберт Де Ніро
Тривалість:
02:01:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Бронкська історія розповідає про хлопчину, який у певний момент свого життя опинився перед серйозним вибором, від якого залежало усе його майбутнє. Події фільму відбуваються у 1960-х роках. Бронкс був одним із найбідніших районів Нью-Йорку, де рівень злочинності перевищував усі можливі рамки. Жити тут було важко і небезпечно, але домівка Калоджеро, головного героя, який на той момент був ще підлітком, знаходилась саме там. Він саме досяг того віку, коли треба було визначатись із напрямком майбутнього життя. Як виявилось, варіантів дій у хлопчини було небагато – лише два. Він міг стати порядним, чесним, працьовитим громадянином, який відповідально виконує свої обов’язки, але отримує за це копійчану зарплатню, або міг стати членом мафіозної банди і багатіти на очах, виконуючи різні завдання бандитів. Який шлях обрав хлопець? ©Kino4ua Бронкська історія 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?