Kino4ua.com
480p
CCPG-13

Примарний екіпаж / Візник

Рік:
Ор. назва:
Körkarlen / The Phantom Carriage
Країна:
Швеція
Режисер:
Віктор Шестрем
Тривалість:
01:47:47
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Це один із перших фільмів жахів двадцятого століття, який був знятий у Швеції видатним режисером Віктором Шестремом. Сюжет стрічки: Компанія приятелів, які люблять добряче випити, перед настанням Нового року згадують одну стару легенду. Якщо вірити їй, то той, хто помре останнім у нинішньому році, за умови, що він багато грішив і був аморальною людиною, стане примарним возізником і буде керувати возом, який перевозить душі загиблих людей. Девід Холм, один із цієї компанії веселих товаришів, з волі долі покидає цей світ рівно опівночі... ©Kino4ua Примарний екіпаж / Візник 1921 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?