Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Далекі пагорби (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Faraway Downs
Країна:
Австралія, США
Режисер:
Баз Лурманн
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Місцеві фермери хочуть отримати ранчо у свої володіння, і щоб протистояти їм, Ешлі приїжджає на австралійський материк, намагаючись уберегти свої землі. Для цього вона об'єднується з погоничем худоби Дровером, який спочатку вбачає в ній тільки витончену і примхливу англійську аристократку. Але жінка проявляє сталевий характер і вирішує повернути ферму до життя. Бездітна леді Сара зачарована хлопчиком Налла, у якого мати-абориген і білий батько. Вона ще не знає, яка жорстока доля уготована дітям-напівкровкам, але намагається допомогти самотньому хлопчикові.

Леді Сара вмовляє Дровера відвезти худобу до Дарвіна на продаж, адже худоба коштує дорожче, ніж уся її велика земля, і він очолює команду з шести вершників, включно з леді Сарою і його близькими друзями-аборигенами. Разом їм тепер потрібно перегнати 1500 голів худоби в місто Дарвін, а це далекий і сповнений небезпек шлях, включно з нападами дорогою від бандитів. У цей час починається бомбардування японськими літаками, вибухи та руйнування міст - це війна прийшла до цих берегів. ©Kino4ua Далекі пагорби (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?