Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Спритний Плут (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Artful Dodger
Країна:
Австралія
Режисер:
Джеффрі Вокер, Коррі Чен, Грейсі Отто
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Середина 19 століття, Австралія, колонія Порт-Вікторі. Молодий англієць Джек Докінз успішно займається лікарською діяльністю. Щодня його вмілі спритні руки вдало виконують хірургічні операції, рятуючи людей від недуг і смерті. Джека шанують, як талановитого хірурга і знавця медицини, хоча жодної спеціальної лікарської освіти він не отримував. Дитинство і юність героя пройшли в Лондоні. Хлопчисько займався дрібними крадіжками разом із такими ж малолітніми злочинцями. Він через багато що пройшов, зазнав тюремної неволі, але все залишилося в минулому, крім природної спритності, кмітливості та невгамовного бажання пробитися в люди.


Хлопець виріс, волею долі опинився в Австралії, став лікарем хірургом і всі дні проводить у лікарні. Однак колишнє життя не бажає відпускати злодюжку і шахрая. Абсолютно несподівано поруч із Джеком з'являється старий знайомий, ватажок малолітніх кишенькових злодіїв Феджин. Він схиляє героя знову повернутися до колишнього заняття, і внутрішні злодійські пороки Докінза прокидаються. Блискучий хірург веде подвійне життя, поєднуючи благородну професію зі злочинним промислом. Ще більше існування персонажа ускладнюють стосунки з дочкою губернатора леді Белль Фокс. Амбітна красуня мріє досягти висот у медицині та стати хірургом вперше серед жінок того часу. Вона підкорює серце Джека. У боротьбі з внутрішніми демонами спритний шахрай намагається визначити своє майбутнє. ©Kino4ua Спритний Плут (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?