Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Блакитноокий самурай (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Blue Eye Samurai
Країна:
США
Режисер:
Ембер Нойдзумі, Майкл Ґрін
Тривалість:
35-62 хвилини (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Matsura
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Події цього анімаційного фільму розгортаються в Японії періоду 17-го століття. Мізу - незвичайний самурай, її зазвичай називають чудовиськом із блакитними очима, а вона вважає себе "створінням сорому". Живучи прихованим життям, дівчина поглинена метою вбити чотирьох воїнів. Її не турбує той факт, що серед них може бути її батько. Вона живе у світі де "за законом" помста є розкішшю для чоловіків, а "жінки мають бути практичними". Але Мізу, яка не має ні терпіння, ні часу на хлопців, дружбу, пристрасть чи слабкість, готова вбити всіх, хто стане на її шляху. Однак її вороги не йтимуть спокійно: напружені битви відбуватимуться всюди, від засніжених рівнин до гір, оточених магмою. "Я сказав, що самураїв неможливо зупинити", - кричить один чоловік. - Але ти не послухався! Але по-іншому й бути не могло, вона повинна показати свою перевагу над чоловічою статтю. Але за маскою Мізу може бути не тільки вбивця, яку всі бояться. Може це сильна особистість, яка глибоко ранима і дуже нещасна. ©Kino4ua Блакитноокий самурай (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.8
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?