Kino4ua.com
R

Кімната бажань

Рік:
Ор. назва:
The Room
Країна:
Франція, Люксембург, Бельгія
Режисер:
Крістіан Волькман
Тривалість:
01:40
Переклад:
Українська мова Cinema Sound Production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Закохана пара купує старовинний особняк і переїжджає в нього. Вони разом починають ремонтувати новий будинок, і незабаром знаходять замурований прохід. Відкривши його, вони виявляють незвичайну "Кімнату бажань". Все, чого вони бажають, миттєво здійснюється, будь то мільйон доларів, оригінали відомих картин, дорогі наряди. Герої задовольняють всі потреби і відчувають справжнє щастя, адже тепер вони живуть в багатстві і розкоші.
Отримавши всілякі матеріальні цінності, дівчина вирішила побажати щось дуже важливе для неї і коханого чоловіка. Вона давно мріяла про власну дитину, але їй не вдавалося завагітніти. Загадавши заповітне бажання, вона сподівалася, що воно здійсниться без наслідків. Героїня не здогадувалася, що своїм проханням вона уклала угоду з жахливою магічною силою, яка жадає вирватися на свободу. Тепер сім'ї доведеться рятувати свої життя, адже давнє зло прокинулося і не хоче знову йти в небуття. ©Kino4ua Кімната бажань 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?