Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Прокляття (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Curse
Країна:
США
Режисер:
Нейтан Філдер, Девід Зеллнер, Нейтан Зеллнер
Тривалість:
1 серія: ~ 60:00 (цілком серій: 2 з 10)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | OZZ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Сім'я Вандерховенів нічим не примітна. Це тиха скромна сімейка живе дуже потайливо. Усе своє життя вона змушена постійно чекати, коли збудеться страшне прокляття. Предки нещасних родичів давним-давно викрали найдавніші реліквії. Поки постраждав від накладеного закляття тільки батько Алекс. Він був чудовим, турботливим батьком для своїх улюблених діточок і дружини. Однак нещодавно герой перетворився на камінь, просто скам'янів. Незважаючи на те, що в сімейному колі всі знали, що когось із них колись наздожене кара за чужі гріхи, для них це стало жахливим горем. Треба якось зруйнувати покарання. Врятувати татуся мають його діти. Вони вирішують вирушити в ризиковану подорож, щоб повернути викрадені предком Алекса старовинні артефакти справжньому власнику. І тоді відплата за награбовані цінності буде знята з багатостраждальної сімейки. Чи вдасться героям виконати задумане і захистити їхнього обожнюваного татуся? ©Kino4ua Прокляття (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?