Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дуна! (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Doona!
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Лі Джон Хьо
Тривалість:
00:47:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Didko Studio
Лі Ду-На - вокалістка і лідерка популярного музичного колективу "Dream Sweet", яка несподівано оголошує про завершення творчої кар'єри, після чого вона переїжджає до гуртожитку, розташованого в студентському містечку. Лі Вон-Чжун - допитливий студент коледжу, що володіє теплим і чистим серцем, і він завжди готовий прийти на допомогу нужденним. Ду-На і Вон-Чжун стають сусідами в гуртожитку, і популярна екс-айдол приймає студента за свого фаната, хоча він нічого не знає про її минуле. Незабаром два самотніх серця починають відчувати романтичний інтерес одне до одного... ©Kino4ua Дуна! (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?