Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Слабкий Герой (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Yakhan yeongung / Weak Hero Class 1
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Ю Су Мін, Пак Тан Хі
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Як відомо, зовнішність буває оманлива. І герой цієї дорами — наочне підтвердження цього. Бойовик розповість історію підлітка, який веде подвійне життя і є зразковим школярем у стінах навчального закладу та справжнім грозою вулиць у решту часу!

Сюжет закручений навколо молодого чоловіка на ім'я Сі Сі Ин. Однокласники знають підлітка як тихого школяра та талановитого студента, який посідає найвищі позиції у рейтингу школи. Однак хлопець не такий простий, як здається. Незважаючи на те, що він є субтильною і зовсім не спортивною людиною, герой має безліч інших якостей, які успішно згладжують його фізичні вади. Серед них виділяються: видатний розум, просунуті навички боротьби та відмінне знання основ психології. Завдяки цьому він упевнений, що зможе подолати будь-якого супротивника, навіть якщо той виявиться значно сильнішим за нього самого. Ці навички істотно допомагають йому в житті, адже молода людина не терпить проявів агресії, через що часто потрапляє в колотнечу.

Разом з ним у школі навчаються двоє його друзів: привабливий плейбой Ан Су Хо, який знаходить у Сі Ині єдину по-справжньому близьку за духом людину, а також невпевнений у собі школяр Про Бом Сік, який бачить у Сі Ині приклад для наслідування і мріє навчитися бути таким же сильним та безстрашним. Дорама є екранізацією манги «Найслабший герой». Одну з головних ролей виконує айдол Пак Джі Хун. ©Kino4ua Слабкий Герой (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.5
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?