Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Персі Джексон та Олімпійці

Рік:
Ор. назва:
Percy Jackson and the Olympians
Країна:
США
Режисер:
Андерс Енгстрем, Джет Вілкінсон, Джеймс Бобін
Тривалість:
1 серія: ~ 40 хвилин (цілком серій: 5 з 8)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Цікава Ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У дванадцятирічного Персі Джексона зовсім непросте життя. Вічні проблеми з учителями та конфлікти з однокласниками змусили хлопчиська змінити вже не одну школу. Персі важко зосередитися на навчанні, а ще йому постійно здається, що він бачить і чує те, що не бачать і не чують інші люди. Через це Персі частенько стає мішенню для глузувань однолітків і ніяк не може обзавестися друзями. Але життя хлопця кардинально змінюється того дня, коли він дізнається правду про своє походження і нарешті розуміє, що все, що відбувається з ним, не його дитячі вигадки. Виявляється, Персі - син грецького бога і земної жінки. Саме тому він бачить те, що приховано від очей звичайних людей. Щоб розвивати свої здібності, Персі вирушає на навчання до закритої школи-інтернату для таких самих, як і він, дітей-напівкровок.


Хлопчику здається, що тепер-то його життя починає налагоджуватися. Персі заводить друзів, розвиває надздібності та вперше почувається щасливим. Однак доля підкидає йому непросте випробування. Могутній Зевс звинувачує хлопця в крадіжці блискавок, а підступний Мінотавр викрадає маму Персі та ховає її у своєму заплутаному підземному царстві. Тепер Персі доведеться дуже постаратися, щоб врятувати маму і довести свою невинність перед Зевсом. ©Kino4ua Персі Джексон та Олімпійці 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?