Kino4ua.com

Ефект метелика

Рік:
Ор. назва:
The Butterfly Effect
Країна:
США, Канада
Режисер:
Ерік Бресс
Тривалість:
01:53
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой Ейван, з раннього дитинства страждав провалами в пам'яті. Багато епізодів його життя проходили повз його свідомість. Батько і дідусь головного героя так само страждали проблемами з психікою і доживали свої дні в психіатричній лікарні. Найдивнішим було те, що коли у Евана відбувалися провали в пам'яті саме в ці моменти відбувалося щось жахливе і неприємне. Психіатр хлопчика радить записувати в щоденник всі події які відбуваються в його житті. На думку психіатра такий метод лікування повинен стимулювати пам'ять. Через тридцять років, перечитуючи свій щоденник Ейван розуміє, що може впливати на те, що відбувається в минулому. Щоб запобігти в минулому трагедію, Ейван повертається назад і намагається все виправити. Але його втручання з кожним разом тільки погіршує ситуацію ...

Сценарій картини заснований на понятті ефекту метелика з теорії хаосу. Картина номінувалася на головний приз кінофестивалю Санденс. Ніхто і не міг подумати що цей фільм виявиться шедевром кінематографії і вже котрий рік тримається в високому рейтингу найкращих стрічок. ©Kino4ua Ефект метелика 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?