Kino4ua.com
480p
G

Ми повернулися! Історія динозаврів

Рік:
Ор. назва:
We're Back! A Dinosaur's Story
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Філ Ніббелінк, Саймон Уеллс, Дік Зондаг
Тривалість:
01:01:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Благовзгляд - добрий вчений, який відправився на своєму дирижаблі, здатному переміщатися в часі, в еру динозаврів. Там він відловив чотирьох злісних динозаврів і нагодував їх експериментальним препаратом, що зробили з монстрів справжніх веселунів. Незабаром, через тимчасові неполадки в дирижаблі, четвірка гігантських тварин виявилася в далекому майбутньому, звалившись на голову хлопчику Луї, який займався серфінгом. Щоб не налякати місцевих жителів, монстри перетворилися в роботів, але незабаром їх секрет був розкритий маленькою дівчинкою. На додаток до всього цього, Луї і його нова знайома опинилися в полоні у злобного Дурноглаза, брата знайомого нам вченого, який володіє цирком страховиськ ... ©Kino4ua Ми повернулися! Історія динозаврів 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Лілія
    Лілія
    26 травня 2022 19:12
    + 0 -
    Чому у другому мультику така сама назва? Ви маєте щось додати до назви цього мульта,або іншого мультика щось додати, хоч десь так "Ми повернулися! Історія динозавра:2 (серія 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 сезон 2"Ну і той мультфільм буде новим blush