Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Ми повернулися! Історія динозавра

Рік:
Ор. назва:
We`re Back! A Dinosaur`s Story
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Філ Ніббелінк, Саймон Уеллс, Дік Зондаг
Тривалість:
01:12:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Добрий професор з промовистою назвою Благовзгляд відправився в часи динозаврів на своєму чудовому дирижаблі, здатну переміщатися в часі. Піймавши чотирьох злісних динозаврів, професор нагодував їх спеціальним препаратом, що перетворив монстрів у мовців веселунів. Після цього Благовзгляд дав динозаврам послухати своє Радіо Бажань, в якому можна було почути мрії дітей, заради яких, власне, вчений і відловив доісторичних тварин.На жаль, з-за тимчасові несправності в системі корабля всі чотири гостя з минулого були катапультовані прямо на голову хлопчику Луї, який займався серфінгом. Він поставився до появи «монстрів» як до звичайного явища ? втім, тільки він. Щоб не налякати городян, прибульці прикинулися роботами. І все б нічого, якщо б їх не викрила маленька дівчинка, а Луї разом зі своєю новою знайомою не опинився в полоні у злісного братика Благовзгляда ? инфернального Дурноглаза, влаштував цирк страхіть.... ©Kino4ua Ми повернулися! Історія динозавра 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?