Kino4ua.com
FullHD 1080p

Чудова афера

Рік:
Ор. назва:
Matchstick Men
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Рідлі Скотт
Тривалість:
01:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Ще один фільм для цінителів Ніколаса Кейджа під досить інформативною назвою "Чудова афера" вперше був показаний в 2000 році. Сюжет кінострічки оповідає про двох хлопців, що промишляють різними аферами. Одного звали Рой, іншого Френк. Разом вони були справжнім кримінальним винаходом, вигадуючи різні афери.

І ось, в їх головах народилася по справжньому чудова афера, яка настільки грандіозна, що якщо вони її провернуть, то стануть забезпеченими до кінця своїх днів. Але їх план афери доводиться коригувати, оскільки у Роя вдома з'явилася його малолітня дочка і стала претендентом на участь в грандіозному плані. ©Kino4ua Чудова афера 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Kino4ua
    22 грудня 2019 10:24
    + 0 -
    Фільм з тих часів, коли Кейдж ще в нормальних картинах знімався. чітко знято, сюжет глибокий. мені сподобався. важкуватий для перегляду, але ідея фільму відмінна і проста !!!