Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нестерпна тяжкість величезного таланту

Рік:
Ор. назва:
The Unbearable Weight of Massive Talent
Країна:
США
Режисер:
Том Ґормікен
Тривалість:
01:46:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Нестерпний тягар величезного таланту ліг на плечі зірки Голлівуду Ніколаса Кейджа, що згасає. Він все рідше отримує пропозиції від відомих режисерів і все частіше береться за другосортні ролі в дешевих кінопроектах. Акторська кар'єра котиться до заходу сонця, а борги лише зростають у геометричній прогресії. Але Нік все ще чекає на ту найголовнішу роль у житті, яка стане його поверненням у серйозне кіно. Щоб розплатитися з боргами Ніколас змушений вирушити до Іспанії та привітати свого відданого шанувальника і за сумісництвом дуже багатої людини Хаві Гутієраса з днем ​​народження. Щоправда після приїзду Нік виявляється втягнутим у вир кримінальних подій, оскільки Хаві є небезпечним наркоторгівцем, за яким стежить ЦРУ. ©Kino4ua Нестерпна тяжкість величезного таланту 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Таня
    Таня
    24 березня 2023 01:10
    + +1 -

    Супер) Фільм однозначно вартий перегляду. Гра акторів супер, іронічно і весело. Кіно для релаксу і гарного настрою.