Kino4ua.com
480p
R

Картковий борг

Рік:
Ор. назва:
Pistol Whipped
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Роель Рейн
Тривалість:
01:35:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Життя колишнього поліцейського елітного підрозділу Метта (Стівен Стрибав) котиться по похилій площині. Тяга до спиртного, азартні ігри, карткові борги - згубні пристрасті, що не випускають зі своїх оков. Але є те, ради чого він ще тримається на плаву - його дочка і пристрасне бажання стати більш - менш пристойним батьком. І коли йому випадає шанс повернутися до нормального життя, Метт без сумнівів хапається за нього. Якийсь незнайомець викупляє всі його карткові борги в обмін на навики і м'язи Метта. Метт виявляється втягнутим в смертельну гру. ©Kino4ua Картковий борг 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?