Kino4ua.com
HD 720p
R

Каратель (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Punisher
Країна:
США
Режисер:
Енді Ґоддард, Карі Скоґланд
Тривалість:
00:52:47
Переклад:
Українська мова НеЗупиняйПродакшн | Багатоголосий закадровий - 1 сезон
Переклад:
Російською - LostFilm, NewStudio, Украинский
Френк Касл - простий парубок, який жив спокійним життям разом зі своєю сім'єю. Однак нещастя змінило його, перевернуло життя з ніг на голову. В одній з вуличних перестрілок банд Нью-Йорка постраждали прості цивільні. Серед них були і близькі головного героя. Вони загинули, тому Френк пообіцяв собі, що помститься всім бандитам цього міста. Головний герой ріс, набирався сил і готувався до помсти. Незабаром починається довгоочікуване полювання на злочинців міста. Ці люди давно переступили межу закону, але чи стане переступати закон Френк подібно їм? Йому вже не так важливо, що подумає про нього поліція. Він прийняв рішення і готовий стати справжнім Карателем, який буде по справедливості карати представників кримінального світу. Однак чи стане йому легше після численних вбивств? Невже вони зможуть окупити смерть близьких людей? ©Kino4ua Каратель (1, 2 сезон) 2017, 2018, 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?