Kino4ua.com

Злочинець

Рік:
Ор. назва:
Criminal
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Аріель Вромен
Тривалість:
01:53
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Людству загрожує щось жахливе, але у керівництва лондонської резидентури ЦРУ (начальника, «квакера» Уормана грає Гарі Олдман) гине один з найважливіших польових агентів Біллі (Рейнольдс ще буде з'являтися в «Злочинці» в спогадах головного героя). І герой Гарі Олдман приймає парадоксальне рішення: спробувати «вживити» спогади загиблого в засудженого небезпечного злочинця Джеріко (Кевін Костнер).

Сам Джеріко аж ніяк не горить бажанням допомагати владі, ось тут-то і закручується основний конфлікт «Злочинця». Адже чужі спогади - в тому числі і про любов Білла до дружини і дітей, поступово оволодівають жорстоким Джеріко все сильніше.

Фільм «Злочинець» - це, перш за все, талановита гра трійці приголомшливих акторів минулого покоління - Костнера, Олдмана, Томмі Лі Джонса. На їх фоні цілком виглядають і молодші - Райан Рейнольдс, Гадот і британка Еліс Ів на головній жіночій ролі. Просто не можна було б не використати потенціал стількох зірок, і постановник (дебютант в Голлівуді на момент зйомок) Аріель Вромен не підкачав, створивши міцний фантастично-кримінальний трилер.
©Kino4ua Злочинець 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Біллі
    Біллі
    20 лютого 2022 00:51
    + 0 -
    Хороший фільм, дізнався про нього від самого Кевіна Костнера. 9 зірок із 10! 
    Дивитись рекомендую плеєр №1, другий тормозить ужасно.