Kino4ua.com

Прорив

Рік:
Ор. назва:
Breakthrough
Країна:
США
Режисер:
Роксані Доусон
Тривалість:
01:56:54
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Головною героїнею фільму є молода дівчина на ім'я Кейсі.
Кейсі - симпатична, мила і талановита дівчина, яка більше всього на світі мріє стати знаменитою на весь світ танцівницею. Вона мріє про те, що коли-небудь люди дізнаються її ім'я і полюблять її, як саму модну і обдаровану зірку Інтернету. Зрозуміло, такі мрії не збуваються самі по собі. Кейс починає посилено тренуватися і незабаром записує своє перше відео, на якому вона танцює. Вона монтує відеоролик і викладає в інтернет, із завмиранням серця чекаючи реакції глядачів. Звичайно, спочатку число шанувальників набирається дуже повільно, але незабаром ім'я Кейсі стає все популярнішим в мережі.

Незабаром життя дівчини ділиться на дві частини: реальну і віртуальну. Кейсі сама не розуміє, як їй продовжувати жити таким чином, адже її два життя абсолютно несхожі один на одного. Вона поки що примудряється зберігати видимий баланс, але як довго вона зможе його підтримувати? Коли у Кейсі вже не залишається сил прикидатися тим, ким вона не є в дійсності, їй на допомогу приходять її вірніші друзі, готові допомогти дівчині в будь-яку хвилину. Вони витягнуть її з інтернету і вилікують від мережевої залежності. ©Kino4ua Прорив 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?