Kino4ua.com

Отруйна троянда

Рік:
Ор. назва:
The Poison Rose
Країна:
США, Італія
Режисер:
Франческо Синкуемани, Джордж Галло
Тривалість:
01:38:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Карсон Філліпс, колись талановитий футболіст і чудовий спортсмен раптово усвідомив, що настав час завершити спортивну кар'єру - він уже не міг змагатися з новими вихованцями свого тренера, молодими, азартними і сильними молодиками, що демонструють на полі високий професіоналізм і майстерність. Головний герой, який завжди був небайдужий до жінок, вирішив стати приватним детективом, щоб займатися справами цих чарівних створінь, які опинилися в біді.

Одного разу він береться за стандартну справу, пов'язану з викраденнями людей. Слідчий виявляє кілька цікавих доказів, і незабаром рутинне розслідування несподівано обертається заплутаним ланцюжком жорстоких і кривавих злочинів, знівечених трупів і безлічі підозрюваних.

В ході подальших розшукових заходів чоловік стикається з нечисленним злочинним угрупованням, членом якої є Роза - його дочка, яку вважали безслідно зниклої. Тепер, щоб захистити рідну людину, батькові слід поквапитися із затриманням справжнього злочинця. У міру просування до мети йому доводиться викрити деяких городян, що приховують дуже брудні таємниці і вважають за краще залишатися в тіні. ©Kino4ua Отруйна троянда 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?