Kino4ua.com

Мільйонер із нетрів

Рік:
Ор. назва:
Slumdog Millionaire
Країна:
США, Великобританія, Франція
Режисер:
Денні Бойл
Тривалість:
02:00:09
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
До популярного проекту «Хто хоче стати мільйонером» прикуті погляди всіх мешканців Індії. Молодий хлопчина з нетрів Джамал Малік виявляється, неймовірно близький до перемоги. Від виграшною суми в розмірі двох десятків мільйонів, його відділяє кілька питань. Правда в найвідповідальніший момент в студію вриваються поліцейські, і зривають проведення передачі.
Заарештувавши хлопчину, вони відводять його до відділку, де влаштовують йому жорстокий допит. Правоохоронці переконані в тому, що хлопець шахраює. Вони не вірять, що звичайний сирота, що не володіє тлумачною освітою, може так віртуозно і швидко відповідати на питання вікторини.

Намагаючись довести свою невинність юнак починає розповідати поліції свою життєву історію, яка була заплутаною наче клуб із сумних і радісних подій, що привело його до такого життя. Пережите вплинуло і допомогло йому вибрати правильні відповіді. Відповідь на наступне запитання змушувало його повертатися в спогади про минуле, аж ніяк не щасливим і безтурботним. Правда є і приємні моменти, і в першу чергу вони пов'язані з його подругою дитинства Латікою, в яку він досі закоханий і хоче знайти її. ©Kino4ua Мільйонер із нетрів 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?