Kino4ua.com
480p
R

Красуня з нетрів

Рік:
Ор. назва:
Trishna
Країна:
Великобританія, Швеція, Індія
Режисер:
Майкл Вінтерботтом
Тривалість:
01:57:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DVD
Красуня з нетрів – драматична кіноісторія, дія якої відбувається на території сучасної Індії. У маленькому і бідному селі живе симпатична дівчина Трішна, у родині якої сталась біда – батько потрапив в аварію. У цей же час героїня познайомилась з привабливим молодим чоловіком, який приїхав сюди, щоб попрацювати у готелі свого тата. Між героями виникає симпатія, яка швидко переростає у пристрасть. Почуття захоплюють дівчину і починають впливати на її поведінку. Вона не помічає недоліків свого коханого, якісь його негарні вчинки. Але найбільше труднощів виникає через різницю їх соціальних статусів. Хоч вони і живуть у світі, де це вже ніби й не має такого значення, але суспільна думка може впливати. Як же будуть розвиватись стосунки центральних героїв? Яку правду життя кожному з них доведеться зрозуміти і з нею примиритись? ©Kino4ua Красуня з нетрів 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?