Kino4ua.com
R

Погана слава

Рік:
Ор. назва:
Infamous
Країна:
США
Режисер:
Джошуа Колдуелл
Тривалість:
01:40:25
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Погана слава – це також слава, і у цьому впевнена головна героїня стрічки. Юна Аріель живе у провінційному місті, працює в якій забігайлівці, а мріє стати знаменитістю. Коли вона познайомилась з Діном, колишнім злочинцем, якого випустили на свободу раніше за хорошу поведінку, і закохалась у нього, це дало можливість прославитись незвичним способом. Героїня вирішила, що вони разом будуть робити якість протизаконні дії, а потім вона про них буде розказувати у соціальних мережах. План виявляється дійсно вдалим, бо збільшується кількість тих, хто починає слідкувати за життям Аріель. Але ж такою публічністю вона привертає увагу і поліцейських. Разом з Діном Аріель їде у Голлівуд, щоб там придумати новий план дій, щоб їм уникнути покарання за злочини. Смілива і хитра парочка готова до будь-яких авантюр, та чи довго триватиме безкарне життя? ©Kino4ua Погана слава 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?