Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Дев’ять днів

Рік:
Ор. назва:
Nine Days
Країна:
США
Режисер:
Едсон Ода
Тривалість:
02:04:42
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Дев’ять днів – це той період, який мають провести у будинку Вілла його «гості». Знаходиться будівля у дивному місці – поза часом і простором, та ще й посеред пустелі. Кожен день він приймає відвідувачів, але виключно у спеціально визначений для них час. До нього приходять звичайні чоловіки і жінки, і кожен з них має дати відповідь на запитання. Але правда у тому, що однієї правильної для всіх відповіді на питання не існує, тому кожен має дати свою «унікальну». Але, якою б вона не була, гості все одно потім залишаються на 9 днів у будинку Вілла. Це так званий випробувальний термін, і задача у людей дуже проста (чи не дуже?) – бути собою. Хоча хазяїн будиночку ще періодично буде задавати їм ще питання, які здаватимуться доволі дивними. І якщо вони зможуть відповісти на них, то потраплять на Землю, щоб там прожити своє людське життя… ©Kino4ua Дев’ять днів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ofShаde
    ofShаde
    17 вересня 2022 23:50
    + 0 -
    дуже сильний і якісний фільм.давно не бачив саме душевного кіно, яке так зачіпить. дуже раджу