Kino4ua.com

Вічне сяйво чистого розуму

Рік:
Ор. назва:
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Країна:
США
Режисер:
Мішель Ґондрі
Тривалість:
01:48:57
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Дуже зручно, стирати спогади про прожиті дні. Про тих, що хочемо забути.
Викинути з пам'яті смерть мужика, собаки, хом'ячка, кукумберійского лорда, непоправну помилку ...
Ця можливість значно б спростила життя, точніше, очистила совість за скоєне, а може просто допомогла б вирвати з мозку події про які не хочеться пам'ятати. Хто б не мріяв про подібну технологію?
Якийсь час у пари Джоела і Клементина було все просто чудово, поки зайвий «мармелад» з незрозумілих причин не став дошкуляти героїню. З цього, дівчина стерла пам'ять про минуле собі і коханому.

Розлючений її несподіваним вчинком, хлопець робить те ж саме, але в більших масштабах. Він видаляє з забитої сміттям голови, що зв'язує двох унікумів разом. В першу чергу - любов. Весь світ валиться на шматки, ламається як сигарета, затиснута між пальців в пориві гніву.
Наївна людина не підозрював - є речі, що просто не зникнуть в небуття. Як ти не намагайся втекти від долі, вона все одно наздожене, неважливо, хочеш чи навпаки.
Нова зустріч героя і героїні неминуча. Скільки не противитись. Фатум, рок. Чи не знайдеться ножа, здатного розрізати тканину світобудови.
Любові не підвладний ні час, ні Джим Керрі ... ©Kino4ua Вічне сяйво чистого розуму 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?