Kino4ua.com
HD 720p

Грайндхаус: Доказ смерті

Рік:
Ор. назва:
Grindhouse: Death Proof
Країна:
США
Режисер:
Квентін Тарантіно
Тривалість:
01:54:22
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Шикарні жінки, легендарні автомобілі і неперевершений Тарантіно. Дві історії про каскадера Майка. Він серійний маніяк, який вбиває невипадкових молодих дівчат. Він вистежує жертви. Одна розповідь відбувається в місті Остіні штату Техас. Подруги заїжджають в придорожній бар, щоб відзначити день народження одного з них. Наркотики, випивка, музика - найкращий спосіб розслабитися. Вони спілкуються з малознайомими людьми, які планують напоїти дівчат і скористатися їх доступністю. Дівчата обговорюють свої насущні проблеми і чоловіків, насолоджуючись молодістю і красою. З боку барної стійки за ними спостерігає чоловік зі шрамом на все обличчя.

Випиваючи безалкогольний коктейль, він розмовляє з жінкою, яку обіцяє підвезти додому і прокатати з вітерцем. Пізно вночі всі роз'їжджаються по домівках. Поїздка в автомобілях для всіх учасників виявиться незабутньою. Друга історія відбувається через рік в місті Лівані штату Теннесі. Подруги зустрічають свою знайому Зої Белл, яка є каскадером. У неї величезна пристрасть до машин, вона бажає здійснити поїздку на капоті улюбленої моделі. У гонщика на цей раз гідні суперниці, які ведуть здоровий спосіб життя. ©Kino4ua Грайндхаус: Доказ смерті 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?