Kino4ua.com

Демон всередині

Рік:
Ор. назва:
The Autopsy of Jane Doe
Країна:
Великобританія
Режисер:
Андре Овредал
Тривалість:
01:26:51
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Головними персонажами даного фільму, виявляються як недивно патологоанатоми. Які останні кілька тижнів спантеличені серйозною проблемою. Працюючи в невеликому містечку, вони навіть уявити собі не могли, що тут може статися настільки важке вбивство, причому ніяких явних слідів насильства на тілі просто немає.
Жертвою цього маніяка виявилася молода, і вельми симпатична дівчина, яка не мала якихось дефектів на своєму тілі, а це значить, що була вбита якимось хитрим способом.

Головні герої фільму були впевнені, що при розтині все стане явним, але як недивно, навіть там не було ніяких зачіпок у цій справі. Здавалося-б можна кинути цю справу, і зайнятися чимось іншим, але суть в тому, що в місті трапляється ще кілька подібних вбивств і ніхто не може зрозуміти, як вони взагалі відбуваються.
У місто вже викликалися і детективи з величезним стажем, і тому подібні працівники, які були просто марні. Але незважаючи на постійні невдачі, кілька патологоанатомів, при повторному дослідженні тіла все-таки помічають невеликий нюанс, і яро сподіваються, що це і виявиться тим секретом, який вони так довго не могли розкрити. ©Kino4ua Демон всередині 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?