Kino4ua.com
FullHD 1080p

Падіння чорного яструба

Рік:
Ор. назва:
Black Hawk Down
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Рідлі Скотт
Тривалість:
02:24:53
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Зміна президента Сомалі породило безжальну громадянську війну за участю національних угруповань, які прагнули захопити владу в країні, і до 1993 року вибухнув голод якій забрав життя понад трьохсот тисяч сомалійців. Фільм описує події блискавичної операції ООН, розробленої з метою відновлення миру в Сомалі. У той час як в країні творилося беззаконня і геноцид, і люди гинули від голоду, сомалійські польові командири забирали у мирного населення шанс на виживання. Гуманітарна допомога США не доходила до голодуючих, і миротворчий контингент ООН не міг контролювати ситуацію. Командир загону бойовиків Айдід заправляє в місті Могадішо, і саме він і його ключові прихильники стають головною метою блискавичної операції, розробленої США. Мета операції в захопленні присутніх на нараді бійців і їх негайній доставки на базу. Сформована група захоплення включала близько двохсот військовослужбовців Сполучених Штатів, в число яких входили екіпажі вертольотів, досвідчені солдати і молоді хлопці, які ще жодного разу не бачили війну. Але те, що планувалося як двогодинна операція, розтягнулося в кошмарний бій довжиною в добу. Хто виживе в цій битві, а хто ніколи не повернеться додому? ©Kino4ua Падіння чорного яструба 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?