Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сусіди. На стежці війни 2

Рік:
Ор. назва:
Neighbors 2: Sorority Rising
Країна:
США, Китай
Режисер:
Ніколас Столлер
Тривалість:
01:32:55
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
Макові і Келлі Реднер, ніжно люблячої сімейної парочки, вдалося позбутися від ненависних сусідів і спокійно зайнятися новонародженим малюком. Вони щиро сподіваються, що тепер життя налагодиться і запанує довгоочікуваний спокій.
Але радіти зарано. Поруч з їхнім будинком несподівано оселилося жіноче співтовариство з місцевого університету. На перший погляд, дівчата здаються вельми пристойними і скромними, але не слід робити хибних висновків завчасно.
Керує спільнотою молода, впевнена в собі блондинка, красуня Шелбі. Як з'ясувалося, її подруги здатні навести неймовірний шерех, влаштувати страшний шум і підняти на вуха всю округу. Що найдивніше, вони поводяться гірше хлопців.

Сімейство Реднер вкрай стурбоване. Вони як раз розраховували придбати собі нове житло, а цей будинок вигідно продати. Правда, незабаром з'ясувалося, що зробити це дуже нелегко. Потенційних покупців миттєво лякає галаслива компанія, що оселилася по сусідству.
Ніякі доводи не діють на молодих, відчайдушних дівчат. Мак розуміє, що настав час кардинальних змін. Він заручається підтримкою Піта і Тедді, тим самим, оголосивши війну не в міру гучним студенткам. До яких наслідків призведе це протистояння? ©Kino4ua Сусіди. На стежці війни 2 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?