Kino4ua.com
480p
G

Татусь з Афіші

Рік:
Ор. назва:
Billboard Dad
Країна:
США
Режисер:
Алан Меттер
Тривалість:
01:29:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Малолітні доньки, неймовірно засмучені тим фактом, що батько страждає від самотності, розміщують величезний плакат із зображенням тата на будівлі в одному з найбільш багатолюдних районів міста. Оголошення говорить про те, що дуже успішний чоловік шукає другу половинку, здатну задовольнити довгий перелік вимог. Загалом, стати найкращою дружиною у світі. Але навіть перелік зобов'язань не лякає потенційних наречених, і з цього часу бідному чоловікові не дають проходу жінки.
Вся проблема в тому, що чоловік зовсім не підозрював про вчинок улюблених донечок. До того ж дівчата пішли ще далі і влаштували справжнє детективне агентство з розслідування минулого потенційних кандидаток на заміжжя. Усі бажаючі проходять обов'язковий аналіз, так би мовити, профпридатності. Загалом, почався справжній хаос зі стосунків, в яких розбиратися потрібно людині, яка зовсім не очікувала такого величезного напливу красунь ©Kino4ua Татусь з Афіші 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?