Kino4ua.com
HD 720p
R

Стріла (1 - 8 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Arrow
Країна:
США
Режисер:
Ендрю Крейсберг
Тривалість:
00:43:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Статус: Завершено

Ще один серіал про супер-героїв, який легко взаємодіє з іншими подібними серіалами. А тепер, знайомтеся.
Життя Олівера Куана було більше схоже на казку, ніж на сувору реальність. Красунчик-плейбой розважався на шикарних яхтах і в дорогих машинах "до пори до часу". Після корабельної аварії життя молодого мільйонера змінилося до невпізнання.
Після повернення не тільки головний герой, але і його близькі розуміють, що життя вже не буде колишнім. Пряме, відсилання на "Граф Монте-Крісто". Щоб врятувати мільйонера знадобилося цілих 5 років.


Початок супер-героя відбувся на безлюдному острові, де базові навички і інстинкт самозбереження навчили Олівера неймовірним здібностям. Після чого він зрозумів, що його призначення - стати героєм і принести в цей світ свою лепту і виправити помилки минулого.
Днем молода людина намагається жити звичайним багатим життям, а вночі перевтілюється в супер-героя в спеціальному костюмі, і його влучності може позаздрити навіть самий навчений снайпер. ©Kino4ua Стріла (1 - 8 Сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Сергей Рахманин
    Сергей Рахманин
    13 червня 2020 00:11
    + -5 -
    Мда,взяли б настоящих русских,ато я чутьсо стула не упал,когда услышал:"Здьесь питсот тисяц рублей".А про другие оплошности и говорить незачем,ведь когда стоиш по шею в мусорной яме,нет смысла её критиковать.