Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Коли падають небеса (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Falling Skies
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Грег Біман, Олатунде Осунсанмі, Серджо Міміка-Геззан
Тривалість:
00:40:04
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AXN Sci-Fi
Метри Голлівудської фабрики мрій люблять лякати глядача варіантами Апокаліпсису. Один з них - вторгнення інопланетян - представлений у спільній роботі кінематографістів США і Канади.
Отже, прибульці напали на Землю і знищили основну частину населення нашої планети. У людства не було шансів протистояти технологічної мощі ворога. Для тих, кому вдалося уникнути загибелі, ймовірність виживання мізерно мала. Інстинкт самозбереження змушує одних ховатися, а інших - пристосовуватися.
Але навіть в скореному і розрізненому співтоваристві людей є ті, хто готовий протистояти загарбникам. Групу опору очолює людина мирної професії - історик. І це символічно - він, як ніхто інший, розуміє, що хід історії можуть змінити тільки самі люди. ©Kino4ua Коли падають небеса (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 2011-2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?