Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Коханий з майбутнього

Рік:
Ор. назва:
About Time
Країна:
Великобританія
Режисер:
Річард Кертіс
Тривалість:
02:03:31
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Мабуть, в світі не знайдеться людини, яка не бажала би повернутися в минуле, щоб виправити деякі невдалі моменти з власної біографії. На жаль, незважаючи на величезний технологічний прогрес людства, це неможливо.
А ось Тіму Лійку казково пощастило. Досягнувши повноліття, хлопчині раптово відкрився великий секрет. Батько розповів, що кожен чоловік у їх сімействі має здатність переміщатися в часі. При цьому не можна змінити хід світової історії, а тільки вплинути на окремі епізоди в своєму житті.

Примітно, для даної операції зовсім не потрібні громіздкі машини, часто зображувані у фантастичних фільмах. Варто усамітнитися в тихому, темному місці, наприклад, в шафі, і згадати будь-який епізод. Не встигнеш помітити, як миттєво опинишся в минулому.
Зраділий хлопець поспішає скористатися унікальним даром. Він щиро бажає виправити невдале побачення з прекрасною Мері. На цей раз молода людина продумає подальші кроки, щоб напевно завоювати серце красуні.
Незабаром він і не помітив, як пристрастився до подорожей у часі, намагаючись змінити допущені помилки, але чи буде Тім по-справжньому щасливим? ©Kino4ua Коханий з майбутнього 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?