Kino4ua.com
R

Патруль часу

Рік:
Ор. назва:
Timecop
Країна:
США, Японія
Режисер:
Пiтер Хаямс
Тривалість:
01:39:40
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Патруль часу – саме так називається спеціально створена урядом група елітних бійців, які повинні слідкувати за порядком не лише у теперішньому часі, а і у минулому. А якщо казати точніше, то представники команди мають контролювати переміщення людей у часі. Технічний прогрес уже дійшов до того рівня, коли люди отримали можливість легко подорожувати у часі. Будь-хто може опинитись у будь-якому моменті минулого, щоб щось там змінити за своїм бажанням. Така телепортація дає безліч нових і чудових можливостей, але одночасно і створює додаткові проблеми. Якщо змінювати хід подій минулого, то і майбутнє стає іншим. Патрульні часу якраз і мають відслідковувати переміщення людей у часі і робити усе для того, щоб у цих мандрівок не було потім небажаних наслідків. Але, коли Макс Уокер (один з патрульних) відправляється у минуле слідом за одним продажним сенатором, у нього самого з’являється спокуса вплинути на минулі події власного життя… ©Kino4ua Патруль часу 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?