Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Жіночий рай (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Il paradiso delle signore
Країна:
Італія
Категорія:
Режисер:
Моніка Вулло, Лука Бріньон, Ізабелла Леоні
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова UA:Перший | Багатоголосий закадровий
Самий початок дев'ятнадцятого століття, Англія. Дівчина на ім'я Деніз, все життя прожила в провінції і жодного разу не бувала в великих містах, вирішила спробувати щастя в пристрої особистому житті, а також знайти гідну роботу в Лондоні.
Нічого не маючи, ні грошей, ні особливих речей, по приїзду в столицю, юна особа влаштувалася служити в дамський магазин.
Дуже швидко, попрацювавши в цьому осередку краси, Деніз дізнається, що не всі леді бувають доброзичливими, що інтриги і плітки - звичайна справа для Лондона, а говорити неправду для людей так само просто, як зняти капелюх. Жінки підступні, а якщо ще й є суперницями, будь то чоловік, чи хороша робота, красуні не зупиняться ні перед чим, звернуть гори, аби домогтися свого. ©Kino4ua Жіночий рай (1, 2 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Светлана
    Светлана
    21 березня 2020 06:34
    + +1 -
    Увага! У Вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
    1. Kino4ua
      21 березня 2020 08:32
      + 0 -
      Може і будемо. Щоб дізнатися вчасно, підпишіться, є кнопка під постером. Дякуємо