Kino4ua.com
PG-13

Сіль землі

Рік:
Ор. назва:
The Salt of the Earth
Країна:
Франція, Бразилія, Італія
Режисер:
Джуліано Рібейру Сальгадо, Вім Вендерс
Тривалість:
01:50:59
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Сіль Землі - фільм, що розповідає вам про творчі дні знаменитого фотографа з Бразилії. Себастьян Сальгадо за свою насичене життя побував практично в кожному куточку планети і зробив безліч знімків з життя людей і тварин. Дивовижні знімки, які він зробив, викликають неймовірне потрясіння і нагадують про трагічні події нашого світу. Фотоапарат дав можливість показати Себастьяну світ іншим людям, яким він його бачить.
Однозначно він безстрашна людина. Місця, де він ходив, не включають комфортних готелів і рівних доріг. Постійно необхідно бути на чеку і небезпека чекала його на кожному кроці.
 
Безліч раз він дивився смерті прямо в очі, але зумівши обійти її темні пастки, зміг показати світу дику природу в її повноцінної красі. Його роботи стали показувати на виставках, багато яскравих і рідкісних кадрів зроблені з великим професіоналізмом і принесли Себастьяну успіх в цій не легкій справі.
Творці цієї картини не просто показують роботи хорошого фотографа. Вони демонструють його життя, в яке їх присвятив син Себастьяна Сальгадо - Віма Вендерса. Тут немає надмірного моралізаторства і глядачеві приємно спостерігати за життям героя, де проходить все не так гладко. ©Kino4ua Сіль землі 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?