Kino4ua.com
PG

Великий дружній велетень

Рік:
Ор. назва:
The BFG
Країна:
США, Великобританія, Канада
Режисер:
Стівен Спілберґ
Тривалість:
01:57:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Існує окремий світ, де живуть велетні. Всі вони, як правило, ведуть себе дуже грубо, але навіть серед таких здорованів бувають винятки. Великий і добрий велетень збирає добрі думки, роздає їх маленьким діткам, які сплять. Він розгулює по нічних вулицях і дарує простим людям радісні сни. Одного разу його помітила дівчинка Софія, яка повинна була вже спати в цей час. Вона виглянула у вікно і побачила величезного зморщеного персонажа, який ніжно взяв її на руки і поніс у свій світ. Перелякана Софія потрапляє в країну, де живуть одні велетні. Дівчинку це сильно лякає, адже всі вони ходять злі і непривітні. Однак у неї з'являється великий новий друг, який так сильно потребує простої людської уваги. Вони починають спілкуватися, але невідомо чим може закінчитися їхня дружба. ©Kino4ua Великий дружній велетень 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?