Kino4ua.com
PG-13

Я Вбиваю Велетнів

Рік:
Ор. назва:
I Kill Giants
Країна:
США, Великобританія, Бельгія
Режисер:
Андерс Вальтер
Тривалість:
01:46:21
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Дуже часто буває так, що деякі люди володіють особливими здібностями. Це дуже велика відповідальність не тільки перед собою, а й перед оточуючими людьми. Але іноді, в існуванні чогось надприродного, навколишні просто не вірять, і вважають все це вигадкою і маренням. Саме в таку ситуацію, потрапила головна героїня цього фільму. Вся справа в тому, що Барбара бачить дещо більше ніж всі інші. Цей дар є її особливістю, і дає їй права називатися унікальною. Її здатність полягає в тому, що героїня може бачити зовсім інший світ, який сильно відрізняється від нашого.

Світ велетнів завжди жив за своїми законами, і тепер, Барбара розуміє, що гряде щось жахливе. Велетні погрожують захопити людський світ, і здається так просто вони здаватися не мають наміру. Але скільки б головна героїня не попереджала всіх навколо, їй просто не вірять. Але факт залишається таким, і тепер тільки ця дівчина зможе стати рятівницею всього людства. Вона оголошує агресорам справжнісіньку війну, і готується до великої битви. ©Kino4ua Я Вбиваю Велетнів 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?