Kino4ua.com
R

Мадам

Рік:
Ор. назва:
Madame
Країна:
Франція
Режисер:
Аманда Стерс
Тривалість:
01:31:41
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Пара американців живуть в Парижі. Вони вибрали це місто, щоб здаватися аристократичними і вишуканими. Але як би вони не старалися, вони просто вихідці з нового світла, нехай навіть і багаті. Одного разу Боб планує влаштувати звану вечерю, але не попереджає про це Енн. На цьому вечорі, буде тільки вище суспільство, очікується що навіть мер Лондона відвідає будинок американців. Коли Енн дізнається про майбутню подію, і активно починає готуватися до нього. Вона сподівається на те, що все пройде без сучка і задирки.

Але, як завжди, буває в таких випадках, втручається випадкова несподіванка. Син Боба повертається з поїздки, а це значить, що за столом, розрахованим на дванадцять гостей, додасться ще один. Потрібно буде ставити додаткові прилади, але жінка з ряду забобонних людей. Для неї число 13 це провісник чогось недоброго, вона боїться, що вечеря провалиться. Через дурних забобонів, вона пропонує служниці Марії сісти за стіл як 14-а гостя. На час вечері, звичайна жінка перетвориться в іспанську подругу парочки. Але що чекає її попереду, адже вона не звикла вечеряти разом з аристократами. Цей вечір змінить її життя назавжди. ©Kino4ua Мадам 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?