Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ідеальний господар

Рік:
Ор. назва:
The Perfect Host
Країна:
США
Режисер:
Ніколас Томней
Тривалість:
01:33:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | iTunes
Переклад:
Original English Оригінал
Ідеальний господар може виявитись не таким уже і ідеальним, якщо познайомитись з ним ближче. Але про це головний герой дізнається трохи згодом, а поки що кульгавий грабіжник, який переховується від поліції, шукає місце, де б можна було пересидіти. Він бачить симпатичний будинок, а з викраденої пошти дізнається, що господар цього дому чекає на гостей, для яких підготував звану вечерю. Потрапити всередину будинку йому вдається хитрістю – видавши себе за знайомого подруги господаря. Власник будинку виглядає привітним чоловіком, який радо приймає першого гостя, хоч і зовсім його не знає. Та злочинець довго дурня клеїти не збирається. Він починає погрожувати господарю, не здогадуючись, що перед ним людина не зовсім психічно здорова. Милий чоловік здатен перетворитись на монстра, і вже грабіжнику самому захочеться втекти якнайдалі, але буде запізно… ©Kino4ua Ідеальний господар 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?