Kino4ua.com
R

Смертельна зброя 3

Рік:
Ор. назва:
Lethal Weapon 3
Країна:
США
Режисер:
Річард Доннер
Тривалість:
01:58:21
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Мартін і Роджер - відчайдушні поліцейські, які є найкращими друзями. Головні герої ведуть нескінченне полювання на злочинців, які залишають за собою криваві сліди, і вважаються справжніми професіоналами своєї справи.
Ця захоплююча історія починається в той момент, коли головним героям доручають особливо небезпечне завдання. Їм необхідно вийти на слід бандитів, які крадуть зброю зі складів, що належать поліції. На чолі злочинного угруповання стоїть колишній сержант, тому зловити людину, знайомого з правоохоронною системою, не так-то просто. Незважаючи на це, головні герої не збираються опускати руки. Вони мають намір вирахувати нечесного поліцейського, який забув про свій обов'язок заради досягнення корисливих цілей.

У розслідуванні головним героям допомагає відважна жінка-поліцейський, яка, незважаючи на те, що належить до слабкої статі, вміє поводитися з усіма видами зброї і ніколи не зупиняється перед труднощами. Саме тому Роджер і Мартін впевнені в успішному завершенні покладеної на них місії. Жоден злочинець не піде від правосуддя, якщо за нього взялася команда справжніх професіоналів своєї справи, і навіть колишній коп опиниться на лаві підсудних. ©Kino4ua Смертельна зброя 3 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?