Kino4ua.com
NC-17

Одружись зі мною, чувак

Рік:
Ор. назва:
Épouse-moi mon pote
Країна:
Франція
Режисер:
Тарек Буда
Тривалість:
01:32:21
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Удари долі для кожної людини - це не тільки виклик самому собі, а й можливість перевірити, наскільки міцна дружба з оточуючими людьми. У подібній ситуації опиниться головний герой комедії «Одружись зі мною, чувак» - марокканський студент Ясін. Хлопець вирушає в Париж, щоб завершити своє наукове дослідження і здати роботу, яка визначить його майбутнє. При в'їзді в країну йому дають студентську візу. Ясин селиться у місцевого жителя Фреда, разом з яким занурюється в студентське життя. На жаль, кілька гучних гулянок позначаються на навчанні героя: він провалює важливий іспит і позбавляється візи. Щоб не залишати Париж, новоспечений нелегал придумує ідеальний план - фіктивно оформити відносини з Фредом. Після умовлянь той погоджується допомогти другу. Але не все так просто! Хлопцям доведеться не тільки сходити до церкви, щоб укласти шлюб, а й розіграти перед занудним інспектором справжній сімейний рай, щоб переконати його, що вони дійсно гомосексуалісти і не намагаються обдурити закон. ©Kino4ua Одружись зі мною, чувак 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?