Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Криптон (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Krypton
Країна:
США
Режисер:
Кіаран Доннеллі
Тривалість:
00:45:15
Переклад:
Українська мова Озвучка AdrianZP | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Події фантастичного серіалу познайомлять нас з історією сім'ї хлопчика, який володіє незвичайними здібностями, який у майбутньому стане захисником нашої планети. На початку оповідання ми дізнаємося, що Криптон, батьківщина видатного супергероя Землі, знаходиться під загрозою знищення, хоча його жителі і не підозрюють про прийдешню катастрофу. За кілька десятиліть до народження Супермена його сім'я піддавалася гонінням. Релігійний культ Рао проповідує поділ суспільства на касти. Влада знаходиться в руках нечисленних обраних будинків, а велика частина кріптонцев позбавлена прав. Благородні Ели виступили проти несправедливого режиму і поплатилися за свою зухвалість. У них забрали ім'я та інші привілеї. Тепер Сегу, дідові Кал-Ела, треба буде відновити честь сім'ї. У місцевих нетрях його знаходить посланець з майбутнього - Адам Стрейндж. Землянин прийшов попередити героя про загрозу, що насувається. Штучний інтелект Брейніак наближається до криптону. Століттями Руйнівник світів тероризував Всесвіт, поки його не зупинив Супермен. Однак лиходієві вдалося переміститися в минуле, де він хоче знищити свого ворога до його появи на світ. ©Kino4ua Криптон (1, 2 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?