Kino4ua.com
HD 720p
R

Порятунок / Спасіння (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Salvation
Країна:
США
Режисер:
Алекс Курцман
Тривалість:
00:46:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Піфагор
Ліам навчається в Массачусетсі. Він - студент університету, що займається дослідженням високих технологій. Сам же молодий чоловік вже дуже виявився затягнутим астрономією. Його давно привертали зірки, а сам хлопець завжди мріяв зв'язати себе з космічною наукою. Головний герой стає одним з перших учених, хто виявляє дивне небесне тіло, яке рухається в бік Землі. Ліам стає першим хлопцем, який виявляє реальну загрозу для всієї планети. Хлопець розповідає про свою знахідку, тому тепер уряд розробляє план нейтралізації смертоносної загрози з космосу. Люди, які дізнаються про прийдешню загибель, змінюють своє життя цілком і повністю. Автори сценарію цього серіалу розповідають про те, який хаос може створити звістка про катастрофу ще до її виникнення. ©Kino4ua Порятунок / Спасіння (1, 2 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?