Kino4ua.com
480p
R

Еврика (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Eureka
Країна:
США
Режисер:
Майкл Ланж, Майк Рол, Майкл Гроссман
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - СТС
Наукові досягнення не завжди приносять благо для суспільства… За мить були спопелені два величезні міста – Хіросіма та Нагасакі. І уряд США більше не збирається ризикувати у подібних питаннях. Воно розуміє, що у гонці атомного озброєння не можна програти. Президент США Гаррі С. Трумен наказує побудувати секретне місто Евріку у віддаленій області Тихоокеанського Північного Заходу. Місто, не відзначене на жодній карті світу… Місто, яке зібрало великих учених і вундеркіндів – надію наукової думки… Місто, яке за останні п'ятдесят років принесло світові більшу частину всіх «квантових стрибків» у науці та техніці…
В Евриці для вчених створили всі необхідні умови, але людям завжди чогось не вистачає… Роки експериментів не пройшли даремно для мешканців містечка. Незадоволені амбіції, нерозділене кохання, глибокі депресії - все це вириває городян зі звичного розміреного життя, присвяченого дослідженням. Психологічні проблеми жителів Еврики були б не такі небезпечні, якби не їхній геній і майже безмежні ресурси... Хто знає, як спрацює «людський фактор» у цій ситуації?
Серіал привертає увагу своїми актуальними питаннями. Ми все ще добре пам'ятаємо трагедію японських міст, і технічний прогрес лякає нас, нехай навіть і підсвідомо… І навіть великі генії мають особисті проблеми – тільки, на відміну від звичайних людей, це може позначитися на світі в набагато серйозніших масштабах… І що ж станеться, коли нестабільна людська психіка та винаходи геніїв вийдуть з-під контролю? ©Kino4ua Еврика (1, 2, 3 сезон) 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?