Kino4ua.com
R

Зустрічне розслідування

Рік:
Ор. назва:
Contre-enquête
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Франк Манкузо
Тривалість:
01:25:33
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дубльований
Річарду не пощастило в житті, адже йому довелося пережити найстрашнішу трагедію, яку навіть ворогу не побажаєш. Іноді доля розставляє пріоритети за нас, позбавляючи життя тих, хто дійсно нам дорогий. Професійний детектив французького поліцейського департаменту Річард Малиновски завжди вважав, що для чоловіка кар'єра важливіше за сім'ю. Надійний тил для нього створювали дружина і улюблена дочка, які прекрасно розуміли специфіку професії глави сім'ї, тому не вимагали від нього занадто багато уваги. Напевно тому його рішення залишити вдома десятирічну доньку і виїхати за терміновим викликом було природним і нічого поганого не віщувало. Саме про цей необдуманий вчинок Річарду належить шкодувати все життя. У його відсутність маленька непосида відправляється покататися на велосипеді, і трагічний випадок зводить дитину з серійним маніяком. Нелюд поглумився над дівчинкою, а потім задушив. Тепер з цим болем герою кінокартини «Зустрічне розслідування» належить не просто жити, а ще й працювати. У якийсь момент бажання батька помститися за смерть єдиної дочки бере верх. Ось тільки як бути справедливим і об'єктивним, якщо душа дотла спалена болем? Чи знайде Річард сили, які дозволять йому залишитися холоднокровним професіоналом? ©Kino4ua Зустрічне розслідування 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. юрій
    юрій
    2 квітня 2020 17:28
    + +1 -
    А де ж фільм українською мовою?