Kino4ua.com
PG-13

Банкір

Рік:
Ор. назва:
The Banker
Країна:
США
Режисер:
Джордж Нолфі
Тривалість:
02:00:09
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Сюжет фільму «Банкір» розповість історію простого хлопця з бідної родини, який зумів домогтися успіху всупереч несприятливим обставинам. Події розгортаються в 50-і роки, коли расова нерівність в американському суспільстві була вкрай гострим питанням. Однак Бернард Гарретт все ж вірить у свій успіх і вирішує стати ріелтором. Всупереч всім приниженням і закидам головний герой проробляє непростий шлях, знаходить собі партнера Джо Морріса разом, з яким починає скуповувати елітні будинки в дорогих районах міста. Всі свої справи вони ведуть залишаючись в тіні підставної особи, але Бернарду цього виявляється мало. В глибині душі він хоче змінити нерівні умови і дати можливість отримати кредит всім бажаючим. З цією метою він купує найбільший банк в Техасі і ставить на кін усе, чого так домагався багато років. ©Kino4ua Банкір 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. jetrizzz
    jetrizzz
    11 квітня 2020 17:50
    + +2 -
    Гарний фільм, дуже сподобалось те, як передали тему расизму в Америці минулого століття.